keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Treenivideota!

Pistelläänhän nyt molemmista karvaherroista videopätkää tämän päivän tottistreeneistä kun on tuo sanallinen treenien päivittäminen ollut taas vähän huonolla... Kevät alkaa olemaan kiirettä aikaa kun kelin puolesta alkaa pystyä treenaamaan monipuolisemmin kuin talvella - mutta on ihanaa kun kesä tulee ja alkaa tässä omakin treeni-into herätä talviunilta oikeen urakalla! :D


Eranin tottistelua 26.3.2014


Erkki-poijjaalla vipatti kyllä tottisjalka sen verran railakkaasti, ettei pääkoppa tainnut pysyä perässä! :D



Junon tottistelua 26.3.2014


Junomoisen tottismoodi alkaa olemaan aikas kiva, vaikka toinen välillä käykin pitkillä piuhoilla :D

Silmäpeilaus 13.3.2014

Päivitystä jälleen pienen tauon jäljiltä ja terveystietojen tiimoilta!

Kävimme 13.3.2014 Lahden reissulla ja samalla pääsivät poikakoirat viralliseen silmätutkimukseen, kumpainenkin ensimmäisen kerran. Huojennuksen helpotus oli kyllä se, ettei kummallakaan löytynyt mitään poikkeavaa silmistä! Hurraa!!!!

Kyllä se vaan aina sydäntä lämmittää kun saa positiivisia uutisia koirien terveydentilasta, koskaan kun ei voi varmaksi sanoa, että näin olisi. Hyvillä mielin siis eteenpäin!

Sarjassamme: "Ai, kaverikuva? No, mä en sit ainakaan hymyile!" ;)

Rakas vakavamielinen Eran

Nauravainen Juno

Eran ja vieläkään ei hymyä irtoa ;)

Punanenä-Juno :D

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa..

Tehdäänpä vaihteeksi muu kuin koira-aiheinen päivitys! Ollaan oltu tässä Harrin kanssa lomalla muutaman päivän ajan (lue: minä vaan palkattomalla vapaalla...) ja saatu nauttia aikaisesta keväästä ja sen ihanista ilmiöistä kuten laulujoutsenista. Aiemmin viikolla sataman kautta ajaessamme, huomasimme, että laulujoutsenet ovat saapuneet ja niistähän oli pakko saada kuvia - ovathan ne niin kauniita! Hyvä kun tuli käytyä eilen kuvaamassa kun sää vielä oli niin keväinen, tällä hetkellä kun tulee lunta ja on kylmä... Toivottavasti takatalvi ei jää pitkäksi ja kevät jatkaa kohinalla saapumista. 

Tässä siis muutama kuva eiliseltä upeista laulujoutsenista...