keskiviikko 20. elokuuta 2014

Junon luustokuvaus 11.8.2014

Kävimme Junon kanssa virallisissa luustokuvissa 11.8.2014 Lahden Univetilla, Juha Pärnäsen tiedettävänä. Junolta tutkittiin polvet, lonkat, kyynärät ja koko selkä. Kauhea jännitys oli päällä siinä vaiheessa kun ottivat koiran kuvaukseen ja jäin odottelemaan homman valmistumista. Eläinlääkärin kanssa sitten katsottiin kuvia ja hänen arvionsa oli, että kyynärät ovat todennäköisesti puhtaat (pientä pykämää lukuunottamatta). Lonkista arvio oli joko C/B tai D/C. Siinä vaiheessa kouraisi kyllä mahasta kun tuli puhe, että mahdollisesti toinen lonkka tippuisi D:ksi. Polvet 0/0 ja selkä näyttäisi olevan ihan puhdas.

Viralliset lausunnot lonkista ja kyynäristä tulivat jo torstaina (todella nopeasti verrattuna Eranin vastaaviin kuviin vuosi takaperin), nopeasta toiminnasta hatunnosto Kennelliitolle!

Junon viralliset lausunnot siis:

Kyynärät 0/0
Lonkat C/B
Polvet 0/0

Huokauksen helpotus, että lonkat pysyivät parempana vaihtoehtona ja kun nivelissä ei missään onneksi näkynyt rikkoja, liikoja löysyyksiä tai muita epämääräisiä, niin näillä mennään hyvillä mielin! :)

Selkälausunto antaa vielä tässä vaiheessa odottaa itseään, mutta kuvien perusteella sieltä ei tarvitse odotella mitään yllätyksiä, niin voidaan olla tyytyväisiä ettei poika ole rikki! :)

Tässä vielä Junon luustokuvat..

Kyynärät

Lonkat

Kaularanka

Rinta- ja selkärankaa

Selkä- ja lannerankaa
 
Onneksi pieni poika on kunnossa eikä kauheita yllätyksiä tullut - Juno


- Heidi -



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti