tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sucikan leiri 14.-17.6.2012

Whoaa, leiri Juvan perukoilla saatiin sunnuntaina päätökseen ja täytyy sanoa, että oli aivan loistava kokemus! Ohjelmassa leirillä oli jälki-, vietti- ja tottistreeniä. Kaikkiin osa-alueisiin saatiin valtavan paljon hyviä vinkkejä, näillä on hyvä jatkaa omia treenejä!

Jälkeä kouluttamassa oli Ilkka Halonen ja viettitreenistä vastasi Antero Angelva. Molemmille kouluttajille suuri kiitos!

Jäljellä teimme ihan tarkkuutta. Siihen saatiin hyviä vinkkejä kuinka korjata koiraa jos se meinaa yhtään rynniä ja on epätarkka. Ohjataan koiraa oikealta puolelta ja liina vain etujalan alta - siitä on helppo antaa tylppä pakote jos koira meinaa mennä yli. Tätä tehtiin parina päivänä ja edistystä oli nähtävissä heti - näillä siis jatketaan ja kun jäljestäminen on oikeasti tarkkaa, aletaan ottaa tyhjiä ja kaarroksia, vähitellen tiukentaen kulmiin. Hyvä siitä tulee!

Antero puolestaan veti mein Erkki-pojalle viettitreeniä ja ai kun koiruus nautti kun pääsi puremaan tyynyä sekä hihaakin. Ei tarvinnut paljoa sytytellä - perjantaina jo iski ensimmäisen kerran hihaan vaikkei sitä aiemmin ole edes nähnyt! Tästä kimmokeen saaneena (tai siis kimmokehan on aina itsellä ollut kun nuo suojelulajit ovat kiinnostaneet) täytyy koettaa löytää jostain läheltä maalimies, jonka kanssa voisi ottaa viettitreeniä ja katsoa sitten mihin se kantaa! :)

Kuvia leiriltä taisi kertyä joku 400 eli niitä en kaikkia ala tähän blogiin lataamaan - kun tässä on niin hölmö tuo kuvasysteemi muutenkin. Pistän pari hienoa tähän ja loput löytyvät alla olevasta linkistä:

Eranin treenit Sucikan leirillä 14.-17.6.2012

Sitten leirifiilistelyä kuvien muodossa...

Jäljellä

Ensimmäisiä viettitreenejä Anteron kanssa

Isku lähtee ja lujaa!

Anna se PRKL tänne!

Lauantain jäljelle lähdössä

Lauantain tottisteluja: ohjelmassa käännökset

Ja seuraa!

Hyvä ilme!

Viettitreeni vol. 2 alkaa

Koko suun ote :)

Hyvin pysyy!

Uhka!

Saaliskoira Erkki :)

Tanssii välillä!

Palkalla :)

Rauha

Ja taas mennään...

Isku

Ja taas! :)

Uhkaa

Ote pysyy vaikka maalimies kävelee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti