perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet treenit!


Tottistreenit Pieksämäellä 4.1.2013

 

Uusi vuosi vaihtui ja se on aloitettu ahkeralla treenaamisella kun kelikin lauhtui. Pystyy ulkosalla paremmin treenaamaan kun ei ole -25 astetta ja ohjaaja sekä koirat jäässä!

Käytiin tänään meidän treeniporukan kanssa Pieksämäellä vetämässä hallitreenit HauHau-hallilla. Kiva oli päästä vaihteeksi treenaamaan sisätiloihin vaikka hallin pohjana oleva hiekka osoittautuikin aika ärsyttäväksi (patukat ja vaatteet sai heittää samoin tein pesuun reissun jälkeen!).

Eranin kanssa treenattiin seuraamista, hyppyä ja A-estettä. Kiva oli päästä tekemään hyppy- ja A-estetreeniä kun niitä ei oman yhdistyksen kentällä oikeen talvella pysty. Ekan kiekan seuraamisen tunnetila ei ollut ihan parhaasta päästä, mutta loppua kohti parani - toisella kierroksella meininki olikin ihan eriluokkaa ja olin oikein tyytyväinen! :) Hyppy meni kuin vettä vaan ja A-estettä mentiin vielä tekniikkana. Hypyssä patukalla myös tuominen ja patukka kestää kyllä suussa takaisin hypyssä - kun saisi vielä sen kapulan tulemaan joka kerta esteen yli (Eranista on vissiin niin kivaa hypätä, että kapulan kanssa pitää välistä aukaista suu ja sitten se tippuu...). Tai sitten pitotreeniä lisää :)

Junon kanssa tehtiin seuraamista, sivulletuloja, istu-maahan ja muutama luoksetulo. Alkavat nuo ruoka ja namit pikkuhiljaa menettää "vetovoimansa", joten tässä onkin nyt aprikoitava ja mietittävä miten edetä. Taitaa olla oikein kunnon saalisleikkikuuri seuraavana tiedossa, jotta saisi tuon lelun lyötyä niin hyvin läpi, että voisi sillä lähteä paremmin palkkaamaan tottiksessa. Koska muutoin meillä on edessä tenkkapoo jos nami ei nappaa eikä lelukaan täysin... Hyvällä meiningillä ukko kuitenkin teki eikä vieras hallikaan jänskättänyt :) Muutenkin Junolle täytyy saalisviettiä vahvistaa enemmän kun se ei ole niin vahva osa-alue - ja tämän lisäksi pitäisi kaikkien mahdollisten tuttujen myös leikittää pikku-ukkoa niin saisi uusia kokemuksia sekä vahvistuisi sekin puoli. Mutta tärkeää on olla selvät suunnitelmat ja sävelet niin tietää miten asioita viedään eteenpäin! Ja hyvällä mallillahan tässä ollaan - sekä Eranin että Junon kanssa :)

Kiitos jälleen mein huisin treenistelypoppoon: Mikko, Heidi ja Elisa! Aina mukavaa treenata yhdessä vaikkei kaikki aina ihan putkeen menekään... mutta ei lannistuta!


Laittelen muutamia kuvia päivän treeneistä. Harmillisesti meillä oli kameran kanssa teknisiä ongelmia tai sitten hallin hämärä valaistus oli vaativaa kamerallekin kun osa kuvista on vähän epätarkkoja, mutta asia käynee ilmi kuitenkin :)


Hommia aloitellaan :)
Seuraa! :)
Eran seuraa
Käännöksiä ja kyllä se takalistokin alkaa toimia :)

Alkaa ilmekin olla parempi :)
Nyt näyttää jo ihan erilaiselta - hyvin polkee :)
Tiukat ilmeet molemmilla :D
Hyppy ja patukkakin kestää suussa :D
Hyvin ponnistaa!
Palkalla :)
Juno lähdössä hommiin - kenguru-bensaa tankissa ;)
Palkalla :D




Hieno seuraa ja ilman imutusta :)
Kontaktia :)
Ja imutellaas välillä...
Kyllä se ihan ok:lta näyttää ilman imutustakin :)
Tänne!
Ja taas mennään :)
Leikkirallia!
Hurja puru-koira ;)
Mihin patukka menee?!?!?
Kiinni!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti