lauantai 13. heinäkuuta 2013

Tänään on Junon päivä - hirmuisesti onnea! ♥


Vuosi sitten jännittävät hetket olivat meneillään kun Joulumaan Taikayön planeetta-pentue teki tuloaan maailmaan. Silloin syntyi meidän pikku-ukko Juno 13.7.2012! Viikot tuntuivat pitkältä odottaa sitä hetkeä koska päästään hakemaan uusi tulokas kotiin Rovaniemeltä!
 
Paljon on mahtunut tähän vuoteen niin ilon kuin surunkin hetkiä. Alku näytti huolestuttavalta kun oli pienellä valkeella vaivoja terveyden kanssa, mutta onneksi reagoimme asiaan nopeasti ja saatiin Juno hoitoon sekä kuntoon. Sitä en tiedä vaikuttivatko nuo vaikeudet muihinkin asioihin, mutta pelkkää riemua ei ole yhteinen taival ollut. Kuitenkin pienin askelin ja päivä päivältä on yhteiselomme muokkautunut paremmaksi - uskon löytäneemme yhteisen sävelen eloomme ja oloomme!
 
Vaikeuksien kautta voittoon vai kuinka sitä sanotaankaan - mennessä näkee mihin asti tämä planeetta lentää! Olet aina minun rakas pikku-ukko Juno! Vaikkei jätkä fyysisiltä mitoiltaan kovin pieni enää olekaan! :D

Isot onnittelut myös muille Joulumaan Taikayön planeetoille - veljet Roi, Ranzo ja Zeus sekä siskot Cera, Debi, Nala ja Nita!

Pistetään pari kuvaa vertailun vuoksi, mistä lähdettiin ja mihin on päästy! :)

Juno 8-viikkoisena

Juno 1-vuotiaana
Säkäkorkeus n. 66,5 cm ja paino 33 kg 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti