keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Treeniä ja eläinlääkärikäynti

Eran ja Juno 26.9.2012


Maanantai 24.9.2012

Tottistelemassa käytiin, jäljelle ei laiska ohjaaja jaksanut (=keli oli ihan hanurista ja siis en jaksanut).

Eranin tottis meni häiriön määrään nähden kivasti! Välillä sillä oli jotenkin vauhko katse silmissä - mistä lie se johtui! Otettiin seuraamista ja käännöksiä. Kyllä se takalisto alkaa liikkua, vielä kun saisi sen hieman "hallitumman" näköiseksi :D Tasamaanoutoon kaipaan vauhtia loppuun ja

luovutuksessa jää liian kauas. Näihin siis treeniä lisää, jotta saisi pontta. Mutta noutaa innolla (sekin on hyvä saavutus kun alkuunhan siis mulle ei voinut mitään tuoda vaan oli paljon kivempi räppäillä pitkin kenttää keskenään!) :D Hyppy jos jokin on Eranilla kunnossa, siitä voi olla iloinen ja patukan tuominenkin esteen yli menee hyvin! Jes! A-estettä mentiin yhä vaan tekniikkana ja silti se meinaa roiskaista turhan korkealta alas. Lisää tekniikkaa tähän siis!

Juno jumperttoni teki imutustottista kanssa häiriössä tänään ja eihän tuo pikkuinen muita huomaakaan sillon kun on ruokaa tarjolla - hyvä kun ahne pieni, ei opikaan sellaisille "katselen muita" moodille ;) Seuraamista, sivulle siirtymistä, istumista ja maahanmenoa treenattiin. Luoksetuloa myös ja on se ihana kun toinen on niin tomerana tekemässä hommia!

Leikkiminen alkaa myös sujumaan aina vain paremmin - siitä täytyy kyllä antaa Eranille kiitosta kun opettaa tuota taistelua huomaamattaan, kun ei anna leluja Junolle suosiolla. Näin ollen penneli alkaakin jo hyvin taistella lelusta ja puree leluihin hyvin. Alkuun kun se ote oli sellainen "löps" jos vähääkään koetti vedättää lelua pois päin. Saalista löytyy myös hyvin, joten ei muuta kuin vahvistamaan - jos saisi vahvistettua saalista edes puoliksi sellaiseksi kuin saalishörhö Eranilla, niin olisin tosi iloinen! Se jaksaisi jo kantaa tottiksen treenaamisessa sitten kun namista joskus luovutaan :)

On ne vaan mun poijjaat - Eran ja Juno ♥


Tiistai 25.6.2012

Sitä ois jälkitreeni takana. Eran ajoi tosi hyvin: jäljellä oli reippaasti enemmän tyhjää kuin mitä on aiemmin ollut ja kappas, rytmitti hyvin ja ajoi tarkasti kun ei ollut kokoaikaa namia "häiritsemässä"! Loistavaa Eran! ♥ Kulmat ajoi myös tarkasti vaikka niissä ei ollut pysäyttävää namia! Filmipurkitkin nousi kaikki. Eli olemme edistyneet ja hyvin - tästä on ilo jatkaa! :)
Juno ajoi 22 askelta pitkän jäljen tarmokkaasti ja keskittyneesti! Ei muuta kuin enemmän jälkiä vaan Junolle ennen talven tuloa, niin saadaan hyvät pohjat sitä ennen!

Eran jälkitreenin jälkeen pallorallittelemassa :)

Junon tarkkaa työskentelyä!


Keskiviikko 26.6.2012 

Tänään oli sitten käynti eläinlääkärissä. Junosta otetiin uudet veri- ja virtsanäytteet. Virtsa on edelleen laimeaa, muuten verinäytteet ok. Pennelin sisukset ultrattiin jälleen ja osa verinäytteistä lähtee jatkotutkimukseen, jonka tulokset valmistuu ensiviikon puolella - eli lopullista vastausta joudutaan vielä odottamaan. Antibioottikuuria jatketaan 10 päivällä eli kestää yhteensä 20 päivää. Ei auta muuta kuin odottaa ensi viikkoon ja tulosten valmistumista!


Eran puolestaan pääsi silmätutkimukseen. Herralle ehti tässä viime päivityksen jälkeen iskeä silmävaiva, jonkin asteinen silmätulehdus. Liekö viimevuotinen oireilu syksyn tultua uusiutuu.


Eranin sidekalvolla lievää punoitusta, sarveiskalvot eheät ja kyynelkanavat toimii hyvin. Vasemman vilkkuluomen alla on lievää rakkulamuodostusta. Eli antibioottitippaa hälle kuurina - saattaa olla ihan nuoruuden ongelmia nämä Erkillä. Toivottavasti korjaantuu lääkekuurilla.

Nyt täytyy sanoa, että on pakki tyhjä - meni meillä reissussa melkein pari tuntia. Päivittelen tilannetta jälleen kun ensiviikon puolella Junon kokeiden tulokset selviävät! Positiivista energiaa valkoiselle pikkuiselle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti