sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tottista 2.2.2014

Sunnuntaipäivän ratoksi käytiin herrapuoliskoni kanssa tottistelemassa ja sain pitkästä aikaa muutamia treenikuviakin molempien koirapoikien treeneistä. Junolle treenissä vietinnostoa, seuraamista, istu-maahan-seis ja vitsi miten mageella ilmeellä pieni valkea tekee hommia! On se vaan niin mieltälämmittävää nähdä miten kova työ vähitellen tuottaa tulosta ja toinen on niin liekeissä! :)

Eranille treenissä seuraamista, istu-maahan, luoksetulo, tasamaanouto ja eteenmeno. Seuraamisen paikka on korjaantunut hyvin, joka on vaikuttanut siihen ettei koira poikita enää niin paljoa. Vähän Eranilla tuntuu olevan eläväiset lanteet mitä tulee seuraamisen kokoaikaiseen korrektiuteen - mutta jos se takaliston paikka vähän elää niin haittaaksse?!? ;) Hyvä tunnetila ja tekemisen riemu on kuitenkin paljon tärkeämpää! Ja se kantaa paljon pidemmälle kuin matala vire ja korrektimpi seuraaminen :)

Istuminen liikkeestä oikein hyvä, maahanmeno myös. Siitä sitten luoksetulo - vielä Eran saisi tulla vauhdikkaammin ihan loppuun asti, mutta vauhti on kokonaisuudessaan paljon parempi. Eikä se pieni hidastaminen lopussa tietysti ole pahasta, ennemmin niin kuin, että koira törmää ohjaajaan :)

Tasamaanouto tehtiin hetsinä ja Eranilla on hyvä into noutoon liikkeenä. Vauhti kapulalle on todella hyvä ja Eran poimii kapulan ripeästi, kääntyen heti takaisinpäin. Noudossa paluu vauhti saisi olla loppuun asti vielä vähän parempi, ettei koira hidastaisi liian aikaisin. Mutta tietenkin tässäkin on parempi, ettei koira taas törmää... Ainaista tasapainon hakua, mutta molempiin - sekä luoksetuloon että noutoon, koetan saada loppuvauhdin vielä piirun verran paremmaksi :D

Eteenmeno tehtiin myös hetsinä ja sinnehän se Eran ampuu - ei siis ongelmaa, pidetään vaan vauhtia yllä ja välistä maihin :)

Ohessa muutamia kuvia päivän treeneistä - Harrille kiitos kuvista :)

Eran seuraa :)

Seuraamista :)

Pysähdys tulossa, siitä johtuu ohjaajan kyykkäys :D

Skarppina sivulla :)

Vähän on koneessa kenguru-bensaa :D

Eran - miun upea herrani

Eran seuraa :)

Maassa odottamssa luoksetuloa :)

Ja siellä mennään :D

Rähinä-J :D

Pallohetsiä :D

Ja Juno rallittelee pallon kaa :)

Sivulla ja ilme on :D

Juno seuraa :)

Skarppi pieni valkee :)

Hyvin polkee :)

Kyllä tällä miehellä ainakin askellus ristiinkin onnistuu :D

Miun ihana pieni valkee :)

Juno seuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti