tiistai 8. marraskuuta 2016

Viime viikkojen touhuja

Karmea syysflunssa piti meikäläistä otteessaan viimeisen viikon verran ja viikko menikin miltei kokonaan treenaamatta, hyvä kun ulkoilemassa jaksoi käydä. Toissa viikonloppuna oli tarkoitus lähteä Keski-Suomeen treenailemaan, mutta meni nekin suunnitelmat sitten uusiksi ja sohvalla maikoiluksi. Yllättävän hyvin kuitenkin selvittiin viikon hiljaiselosta ja lauantaina pystyttiinkin jo jatkamaan treenailua.

Inya pienellä kerällä 💜

Otetiin uutena "ohjelmistoon" piilon kierrot ja niiden harjoittelu lähti oikein mukavasti liikkeelle. Tosin ei ole oikein ollut sellaista asiaa tai tekemistä, mitä Inya ei olisi innolla tekemässä! Tämä ei siis ollut poikkeus, että lumi pöllyten pikkulikka paineli ympäri piiloa, intopiukeana! 😁

Pienet poseeraamiset treenin jälkeen

Itsellä tosin on parannettavaa ohjaajana ja erityisesti siinä, että voin ottaa ihan rauhallisesti ja ettei itse tarvitse hillua sekä heilua kuin vähämielinen - tämän pennun kanssa kun ei ole tarvetta niin kauheasti kaivella sitä tekemisen meininkiä vaan se tulee hyvin luonnostaan. Aiempien koirien kanssa kun on tottunut, että itse saa olla kuin joku sähköjänis, jotta koirastakin löytyisi vähän virtaa niin sepä ei olekaan niin helppoa kääntää tekemistään täysin päälaelleen. Mutta kuten sanottua, vain tekemällä voi oppia ja taas ollaan erilaisten haasteiden edessä kuin aiemmin, mutta siinä onkin tämän harrastuksen viehätys.

Treenit siis jatkukoot! 😊

T. Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti