maanantai 30. tammikuuta 2012

Hur! Kyllä on kylmä sää!

Kauhistus kun on kylmä sää! Ihan tyhmää kun Mikkelin palveluskoirayhdistyksellä ei ole tällä hetkellä sisähallia käytössä, vanha käytössä ollut halli kun on homeinen! :( Vaikeuttaa harrastustoimintaa näillä keleillä aika tavalla kun eihän tuolla kukaan tarkene tottistella tai mitään muutakaan!

Lemppari-asento lepäillä :D

Eranin silmäongelmat ovat jatkuneet antibioottitipoista huolimatta. Näin ollen kävimme taas viime keskiviikkona eläinlääkärin vastaanotolla, jossa Eranille tehtiin terveystarkastus ja silmät värjättiin jälleen sekä tutkittiin. Eran on täysin terve poitsu, mikä on aina mukava kuulla. Silmistä ei myöskään löytynyt haavaumia eikä muutakaan vakavampaa. Ainoastaan silmä- ja vilkkuluomet ovat turvoksissa ja punaiset. Lääkäri epäili voisiko kyseessä olla tavallisen silmätulehduksen sijasta allerginen reaktio ja kerroinkin lääkärille, että Eran rakastaa sukellella naama edellä hankeen, joka varmasti ei ainakaan auta silmien paranemista. Ties mitä bakteereja yms. likaa siellä voi olla. Nyt ollaan sitten Oftan Dexa-Chlora-kuurilla, jossa on molemmat sekä antibiootti että kortisoni. Ihan kauhean hyvältä silmät eivät näytä vieläkään ja tällä viikolla täytyykin soittaa eläinlääkärille asian edistymisen tiimoilta. Joudutaan varmaan miettimään jotain uutta ratkaisua kun ei tämä lääke tunnu kovin hyvin tepsivän.

"Mitä sää teet, määkin tuun!" - Eran :)

Muutenkin yhteiselomme on ollut hieman "kitkaisempaa" viime aikoina. Voiko olla, että ikää alkaa olemaan sen verran, että on ns. "murkkulainen"! Välillä tuntuu, ettei jätkä kuuntele yhtään mitään - eikä sitä voisi enempää kiinnostaa. Tätä ei tietenkään lievitä se, että Eran on aina ollut todella itsepäinen - ihan pennusta saakka! Merkkauspissailua Eran on myös harrastanut jo ties kuin kauan ja nyt kun narttukoirat alkavat olla juoksuisia, lenkkeily on aivan kaoottista! Eihän meillä ole mitenkään kovin hyvin tähänkään mennessä tuo vetämättömyys hihnassa sujunut, vaikka sitä on sellaiset seitsemän kuukautta treenattu (heh heh!), mutta nyt se on ihan tolkutonta! Saa nähdä mitä tästä vielä tulee... Treenaaminenkin on ollut aika nihkeää sään sekä Eranin mielenkiinnon takia. Viime maanantaina kun oltiin kentällä tottistelemassa Eranin asenne oli sellainen, "Että tee kuule itse" ja "Ei voisi vähemmän kiinnostaa" vaikka tähän asti on ollut ihan mielellään kentällä touhuamassa. Liekö johtuu iästä tai ovatko silmät sitten kipeät, ettei huvita - tai onko monen syyn yhteissumma. Täytynee ottaa nyt pientä paussia treenien suhteen, paljonhan sitä ennen pakkasten tuloa treenattiinkin, ettei leipäänny hommaan ja ettei siitä tule taistelu mun ja Eranin välillä. Katsotaan alkaako mielenkiinto touhuun herätä uudelleen pienen tauon jälkeen. Toivotaan näin ja toivottavasti saadaan jätkän silmät viimein kuntoon! :)

1 kommentti:

  1. Moi! Olit niin mukavaa seuraa tänään koirapuistossa, niin aattelin josko löytäisin sut netin ihmeellisestä maailmasta ja mites kävikään. Aattelin jos oisit joskus halunnut vaikka lähteä sinne laajalammen koirapuistoon meidän Onni poropojan kanssa? Jos kiinnostus heräs niin pistähän sähköpostia annilaitinen@hotmail.com

    VastaaPoista