tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ensimmäinen viikko takana uudessa kodissa!

Lauantaina 9.7. tuli täyteen ensimmäinen viikko uudessa kodissa. Käytiin lauantaina yhden lähellä olevan järven rannalla kahlaamassa Eranin kanssa. Saatiin samalla harjoitella autoilua. Poitsu uskalsi mennä puoleen jalkaan kahlaamaan, ei siis heti synnynnäinen vesipeto, mutta eiköhän sekin sieltä löydy kun useamman kerran käydään kahlaamassa :) Kamera unohtui tietenkin kotiin, niin ei saatu reissulta kuvia. Nähtiin myös pappaa rannalla sekä serkkupoika kävi myös moikkaamassa Erania. Muutamia perhetuttuja oli myös paikalla. Eran käyttäytyi hyvin eikä vierastanut laisinkaan :)

Vauhtia riittää!


Viikonloppu oli helteinen ja aika paljon aikaa meni vilvoitellessa eikä poitsu jaksanut muuta kuin illasta temmeltää. Ihan ymmärrettävää, itselläkin oli todella tukalaa!

Palloleikki on kivaa :)




Maanantaina minun piti käydä toimistolla tekemässä hommia ja pojat olivat keskenään kotona. Päivä oli sujunut hyvin ja Harrin velipoikakin kävi ihmettelemässä Erania. Kovasti on saanut kehuja komeasta ulkonäöstään eikä syyttä! :) Maanantaina illalla käytiin mummon ja papan luona vierailulla.

Tänään tiistaina on ollut todella sateista ja ollaan oltu pääasiassa sisällä kun vettä on tullut kuin aisaa. Ukkonenkin möyrysi ihan lahjakkaasti aamupäivästä, mutta Eran otti lunkisti ja nukkui pahimman myrskyn ohi! :) Illalla minun kaverini tulee vierailulle niin saadaan taas uusia kontakteja ja kohta kun sade vähän takoaa lähdetään ulkoilemaan. Nettikaupasta tilattu namipussi ja pilli tulivat tänään, vielä täytyy odottaa kevytmetallihäkkiä, joka sekin on tilattu reilu viikko sitten. Luulisi pian jo tulevan niin saadaan totuteltua uuteen nukkumapaikkaan. Ja pääsisin minäkin sänkyyn nukkumaan! :D

Maanantaina käytiin mummon ja papan luona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti