tiistai 5. heinäkuuta 2011

Ensimmäiset päivät uudessa kodissa

Lauantaina 2.7.2011 haimme kotiimme uuden perheenjäsenen, belgianpaimenkoiran (malinois) pennun Keuruulta, Miia Kiviaholta (Kennel Giramin). Mukaamme lähti e-pentueen musta uros, Giramin Erlan. Kutsumanimeksi poitsulle muokkaantui Eran.

Automatka kotiin sujui todella hyvin, alun pienen hermoilun jälkeen. Eran on kotiutunut todella loistavasti uuteen kotiinsa. Koti-ikävä ei ole vaivannut ja reippaasti suhtautuu kaikkeen uuteen! Ruokailuiden yhteydessä ollaan hyvin saatu myös tottisteltua ja leikkiminen riepujen sekä vanhojen nahkahanskojen kanssa on Eranista parasta.

Maanantaipäivä ei sujunut ihan niin hyvin vaan Eranilla meni vatsa sekaisin antamastamme matolääkkeestä. Puolipäivää paastottiin ja levättiin, niin alkoi helpottaa. Iltapäivästä raejuusto ja kermaviili pysyivät jo sisällä ja illalla saatiin ruokaakin vähän syötyä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja poitsu on taas oma itsensä! Iltapäivällä kun olo oli parantunut käytiin autoilemassa ja tutustumassa uusiin paikkoihin.

Tänään harjoiteltiin aamupäivästä yksin oloa. Eran oli eteisessä portin takana ja minä poissa näkyvistä keittiössä. Kovan mekkalan nosti alkuun, mutta noin puolen tunnin jälkeen rauhottui ja pääsin päästämään pois hiljaisuuden vallitessa. Ensimmäinen erävoitto siinä asiassa! :)

Vähän on vieläkin masu toisella sekaisin, mutta eiköhän se ala tasoittumaan. Tänään lähdetään iltapäivästä taas ulkoilemaan ja ihmettelemään suurta maailmaa!


Eran ensimmäisenä päivänä uudessa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti