torstai 7. heinäkuuta 2011

Mummon vierailu

Mummo oli meillä eilisen päivän vierailulla ja tänään lähti kotiinsa. Eran otti mummon hyvin vastaan, ei säikkyillyt käytänössä ollenkaan. Mummon varpaat olivat parasta ikinä kun niitä piti haistella ja nuolla vähän väliä! :)

Samalla kun vein mummon bussiasemalle, jätin Eranin totuttelemaan yksinoloa. Eran oli väsynyt kun oltiin leikitty kovasti ennen kuin lähdettiin. Kävin samalla Mustissa ja Mirrissä ostamassa poitsulle Kongin. Kuitenkin kun tulin kotiin, täällä oli kova meteli päällä. Eran ulvoi ja ulisi kuin syötävä. Noh, ei muuta kuin kauppaostosten kanssa ulkona odottelin, että poitsu hiljenee. Onneksi noin vartin kuluttua tuli hiljaista ja pääsin rauhassa sisään. Ei Eran onneksi ollut sitten moksiskaan tilanteesta kun olin taas sisällä! :)

Eran testaamassa uutta Kongia

Ihmettä kerrakseen :)

Kongi kiinnosti ainakin hetken aikaa kun sinne laittoi nappuloita. Tarvitsee opetella tämäkin laitos, miten se toimii, niin eiköhän Eran siitä sittten innostu enemmän! :)

Illemmasta käytiin ulkoilemassakin. Taloyhtiön pihalta siirryttiin myös viereiselle kävelytielle, joka välillä on ollut pelottava. Kyykin Eranin vierellä useaan otteeseen niin sai poitsu itseluottamusta, ettei me olla menossa mihinkään pahaan paikkaan. Pakettiauto nähtiin kauempaa ja mies tyttärensä kanssa. Namiteltiin kaikessa rauhassa ennen kuin Eran huomasi ihmiset ja kaikki sujui hyvin! :) Käytiin vielä metsässä katselemassa, mutta siellä ryskyi jokin. Näin ollen totesin parhaaksi ottaa suunnan kohti kotia.

Päivän aikana tottisteltiin myös useampaan otteeseen ja juusto on siinä puuhassa Eranin mieleinen palkinto! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti