perjantai 3. tammikuuta 2014

Hallivuorolla treenaamassa 2.1.2014

Mikkelin palveluskoirayhdistys otti talvikaudeksi hallivuoron Mikkelin agilityharrastajien halleilta. Torstaisin saadaan käytellä hallia klo 19-21 ja on se mukavata näin talvikaudella - vaikkakaan ei nyt ole pahoja pakkasia juuri ollutkaan!

Ennen joulua käytiin hallilla ensimmäisen kerran ja uusi tila vaikutti Eranin tunnetilaan aikalailla - terävä koira kun ehtii ja huomioi kaiken mahdollisen ympäriltään. Eilen meni kuitenkin jo paremmin, vaikkakaan seuraamisen tunnetila ei ollut parhaasta päästä ja muutenkin siihen kaipaisin nyt tarkkuutta sekä intensiteettiä lisää. Mutta näinhän se on, ikuista tasapainottelua. Arvaan kyllä mistä johtuen se terävin into on jäänyt pois. Siitä kun on jouduttu hankaamaan tekniikkaa eli koiran paikkaa vähän taemmas. Noo, kunhan paikka aletaan saada paikalleen, sitten nostetaan taas viettiä ja varmaan sen seurauksena koira taas aavistuksen edistää sekä poikittaa - sitten voidaan aloittaa taas alusta! Ei ollenkaan turhauttavaa, ei! :D

Tähän sopien onkin pakko jakaa yksi ihan loistava YouTube-video, joka on kiertänyt Facebookissa. Voin niin samaistua ko. biisiin!!! :D

Tässä siis linkki videoon "Yksin treenaan":


Otin Eranille hallilla seuraamisen lisäksi jäävät hetsistä ja niissähän ei koirapojalla ole mitään ongelmia. Tokalla kierroksella ajattelin pitkästä aikaa ottaa myös hyppyä kun sitä ei ole päässyt kenttätreeneissä ottamaan (vaikkakin maa nyt on sula, joten ei sillekään ole estettä). Saatavilla ei ollut kuin toko-hyppy, mutta senkin onneksi saa metrin korkeaksi ja tulipahan uutena kokemuksena erilainen este jälleen. Otin ekan hypyn apujen kanssa ja sitten pari kertaa patukalla noutoliikkeenä. Ei ongelmaa tässä ja hyvällä itsevarmuudella Eran hyppää. Vika nouto oli oikein upea! :)

Koska hallivuoro on yhtä koiraa kohden, en ole Junolla tehnyt hallissa treeniä. Mutta seuraavan kerran jos aikaa jää jäljelle, niin ajattelin leikittää Junon hallissa, jotta sekin saa kokemusta uudesta paikasta. Ja mikä jottei joku kerta pääsee sekin sitten ihan treenistelemään.

Sellainen treeni siis eilen. Jospa tässä taas pääsisi "treenin makuun" paremmin. Itse oon ollut sairauslomalla kun niska/hartiat meni niin jumiin töistä, mutta kunhan tästä (toivottavasti pian!) tokenee niin pääsee taas treenaamaan enemmän.

Pistetäänpä tähän muutama kuva viime vuoden treeneistä ja poikien taidonnäytteitä seuraamisesta ;)

Eran seuraa, toukokuu 2013

Juno seuraa, lokakuu 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti